Dermatologie

 

Haar en hoofdhuid problemen

Heb je last van eczeem, hoofdhuidirritatie, plekjes, roos, psoriasis, droge of juist een vette hoofdhuid? Maak vrijblijvend een afspraak voor een hoofdhuidanalyse bij onze hair scalp specialist Sandra om te kijken of dit kan worden opgelost.
 

Sandra heeft de opleiding kappersdermatologie gedaan en weet hierdoor veel van haar- en hoofdhuidproblemen, kan aandoeningen herkennen en kan, indien nodig, klanten naar het juiste adres doorverwijzen.

Mediceuticals
De kapsalon is gecertificeerd door het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij haar- en hoofdhuidonderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop. Met de Medi-scoop maken wij zichtbaar hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is.

Effecten van o.a. medicijngebruik, chemotherapie, diëten, hormonale schommelingen en stress kan het evenwicht van haar en huid verstoren. Mediceuticals heeft verschillende producten die probleemoplossend werken. Ook bij chemotherapie biedt het een goede ondersteuning. Het stimuleert de nieuwe haargroei en draagt bij aan een gezonde hoofdhuid.
 

Petra's Haar Styling

Dames- en herenkapsalon in Blokker

0229 - 245913