Beauty

Beauty

Naast de zorg voor haar en hoofdhuid kunnen wij je in onze salon van dienst zijn met verschillende make-up en schoonheidsbehandelingen.

Make-up
Wil je make-up advies of een mooie dag- of avondmake-up voor een speciale gelegenheid? Onze visagisten helpen je vakkundig. Wij werken met het merk Golden Rose.

Bruidsarrangement
Ga je trouwen? Wij verzorgen graag je kapsel en/of make-up. Bij het bruidsarrangement is een proefkapsel en een proef make-up inbegrepen. Zo is er tijd om samen de juiste kleuren uit te zoeken en kun je er zeker van zijn dat je er op je trouwdag op je mooist uitziet. Bij de bruidsmake-up is een ampul inbegrepen die ervoor zorgt dat jouw make-up de hele dag mooi blijft.

Wenkbrauwen epileren en/of verven
Wenkbrauwen vormen het frame van je gezicht.Onze visagisten of schoonheidsspecialiste kunnen je adviseren over de juiste vorm en kleur van jouw wenkbrauwen d.m.v. verven en epileren.

Wimpers verven of een lash volume lift
Onze schoonheidsspecialiste kan in de salon je wimpers verven. Ook kun je voor extra volume kiezen voor de lash volume lift waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortels worden gekruld zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het resultaat is 8 tot 10 weken zichtbaar.

Wimperextensions
Met wimperextensions heb je ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers en is mascara overbodig. Wimperextensions worden haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers geplaatst en veroorzaken geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Harsen
Door gebruik te maken van speciale hars, is harsen ook voor klanten met gevoelige huid mogelijk.

Tarieven
De tarieven van onze beauty-behandelingen vindt je onder 'tarieven'.
 

 

Petra's Haar Styling

Dames- en herenkapsalon in Blokker

0229 - 245913